Daniel Martínez Redondo

Regidor delegat de Transició energètica i hídrica. Tinença responsable i benestar dels animals. Participació ciutadana. Associacionisme. Transparència
18
Sep
10:00
Agenda de Daniel Martínez Redondo

Jornada de presentació del Pla Director Estratègic del Cicle Integral de l'Aigua (PDECIA)

Benvolguda i Benvolgut,

Des de la Direcció de Serveis del Cicle de l’Aigua de l’Àrea Metropolitana de Barcelona en el darrer any s’ha estat treballant en la redacció del Pla Director Estratègic del Cicle Integral de l’Aigua (PDECIA), el qual ha de ser una eina que permeti generar una visió metropolitana de la gestió sostenible de les masses d’aigua a 20 anys vista, que aporti una diagnosi dels reptes actuals i futurs i que, finalment, analitzi les solucions necessàries, valorades econòmicament i prioritzades, per a fer realitat la gestió sostenible futura.
Actualment ens trobem en condicions d’anunciar-vos que disposem d’un document preliminar el qual us volem presentar en una sessió participativa per tal de recollir la vostra valoració i suggeriments, doncs entenem que aquesta eina de planificació ha de donar conformitat a les diferents sensibilitats dels ajuntaments metropolitans.
És per això que des de la Direcció de Serveis del Cicle de l’Aigua de l’Àrea Metropolitana de Barcelona us convidem a la presentació del Pla Director Estratègic del Cicle Integral de l’Aigua que se celebrarà el dia 18 de setembre de 2020 de 10 h a 12.30 h.
Per tal de complir amb els protocols sanitaris, la sessió es farà alhora de manera presencial amb places limitades a la sala de Plens de l'AMB del Carrer 62, sector A, núm. 16-18, Barcelona (Edifici A, Planta 7a) i online. Tots els assistents, presencials i virtuals, tindran la oportunitat d’intervenir, fer preguntes i aportacions.
Podeu confirmar la vostre assistència al correu electrònic dsca@amb.cat, si decidiu la modalitat d’assistència virtual, adjunt teniu la guia de connexió amb la plataforma LifeSize. A continuació, us deixem l'enllaç:
18/09/2020 - Sessió Presentació PDECIA
https://call.lifesizecloud.com/5375078

Salutacions cordials,
Eloi Badia
Vicepresident de l’Àrea d’Ecologia

La informació inclosa en aquest correu electrònic és CONFIDENCIAL, i és per a ús exclusiu del destinatari. Si vostè llegeix aquest missatge i no n'és el destinatari, li informem que està totalment prohibida la divulgació, distribució o reproducció d'aquesta comunicació, i li demanem que ens ho notifiqui i ens retorni aquest missatge, i a més que l'esborri. Gràcies.

Abans d'imprimir aquest e-mail pensi en el medi ambient.

La información incluida en este correo electrónico es CONFIDENCIAL, siendo para uso exclusivo del destinatario. Si Vd. lee este mensaje y no es el destinatario, le informamos de que está totalmente prohibida la divulgación, distribución o reproducción de este comunicado y le agradeceríamos lo notificara y lo devolviera a la dirección arriba indicada, borrando el mensaje original. Gracias.

Antes de imprimir este e-mail piense en el medio ambiente.

This email and the information within are CONFIDENTIAL and it is intended exclusively for the addressee. If this message has been received in error, you are not entitled to use, disclose, distribute copy or rely on this email in any way. Please notify us immediately by email and delete it from your system.

Please consider the environment before printing this email.

- ATT78672 1.jpg - Guia connexió_Sessió_PRESENTACIÓ PDECIA_180920 (1).docx - Programa_Presentació del “Pla Director Estratègic del Cicle Integral de ....pdf

Asistentes

Daniel Martínez Redondo

Regidor delegat de Transició energètica i hídrica. Tinença responsable i benestar dels animals. Participació ciutadana. Associacionisme. Transparència

Josep Escarrà Vila

Lugar

sala de Plens de l'AMB del Carrer 62, sector A, núm. 16-18, Barcelona (Edifici A, Planta 7a) i ON-LINE