Javier López Herranz

Regidor delegat de neteja viària, manteniment de proximitat mobilitat i infraestructures, transports, aparcaments i enllumenat públic
18
Mar
19:00
Agenda de Javier López Herranz

Consell d'administració de CLAUS, SA

Confirmada asistencia por mail
Bon dia a totes i a tots,

A través d'aquest missatge us trasllado mitjançant correu electrònic la convocatòria de la propera sessió del Consell d'Administració que tindrà lloc el dilluns 18 de març de 2019, a les 19:00 hores a la Sala de Juntes de Govern de l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat (1a planta).

En els documents annexos hi trobareu:

1. La convocatòria amb l'ordre del dia

2. La proposta d'acord corresponent al punt 1 de l'ordre del dia i demés documentació

La documentació relativa als comptes anuals ja us va ser enviada juntament amb la convocatòria de l'anterior sessió prevista per al dia 13 de març d'enguany i que fou desconvocada.
Remetem en aquesta ocasió l'informe d'auditors, que no es va adjuntar.
.

3. La proposta d'acord corresponent al punt 2 de l'ordre del dia

4. La proposta d'acord corresponent al punt 3 de l'ordre del dia

L'acta corresponent a la darrera sessió del consell d'administració també ja us va ser enviada juntament amb la convocatòria del consell del dia 13 de març de 2019

Us preguem que, per tal de garantir el quòrum d'assistència necessari, ens confirmeu la vostra assistència per mail o al telèfon 93 635 12 00 (ext. 165), amb una antelació mínima de 24 hores. Moltes gràcies.

Salutacions

Mònica Martínez
Secretària del Consell d'Administració
CLAUS, SA

Bon dia,

Per problemes d'agenda d'alcaldia, els comuniquem que es desconvoquen els consells d'administració de les empreses municipals Claus, Coressa i Igualssom previstos per demà dia 13 de març de 2019 a les 16 hores, 16:25 hores i 16:45 hores respectivament.
La seva celebració es posposa al dia 18 de març 2019 des de les 19 hores en endavant. Properament rebran la corresponent convocatòria

Us preguem, disculpeu les molèsties.

Laura Olivares Bastida
Secretària Consells d'Administració
Coressa i Igualssom

Bon dia a totes i a tots,

Per motius d'agenda es fa necessari modificar l'hora de celebració dels consells d'administració de les tres empreses municipals que hi ha previstos per al proper dia 13 de març, quedant de la següent manera:

16:00 hores Consell d'administració de CLAUS, SA
16:25 hores Consell d'administració de CORESSA
16:45 hores Consell d'administració d'IGUALSSOM

Tot i que en breu rebreu les corresponents convocatòries, us n'informem de manera que pugueu fer els ajustos corresponents a les vostres agendes.
Salutacions,

Mònica Martínez Calado
Secretària del Consell d'Administració de CLAUS, SA

Assistents

Javier López Herranz

Javier López Herranz

Regidor delegat de neteja viària, manteniment de proximitat mobilitat i infraestructures, transports, aparcaments i enllumenat públic

Lloc

Sala de Juntes de la 1a planta de l'Ajuntament