Javier López Herranz

Regidor delegat de neteja viària, manteniment de proximitat mobilitat i infraestructures, transports, aparcaments i enllumenat públic
18
Mar
19:25
Agenda de Javier López Herranz

Consell d'administració de CORESSA

Confirmada asistencia por mail
Bon dia,

Sou convocats al Consell d’Administració de CORESSA quina sessió tindrà lloc el dia 18 de març a les 19:25 hores a la Sala de Juntes de l’Ajuntament de Sant Boi, quina ordre del dia, i l'informe d'auditoria (en format esborrany fins l'aprovació de comptes per el consell) que s'adjunten.

La documentació enviada amb l'anterior convocatòria és vigent en tots els seus termes, excepte el dia i hora de celebració del Consell.

S’adjunta també el document de delegació de vot per els Consellers que no puguin assistir i vulguin efectuar dita delegació.


Salutacions,
Laura Olivares Bastida
Secretaria del Consell d’Administració de CORESSA

Bon dia,

Per problemes d'agenda d'alcaldia, els comuniquem que es desconvoquen els consells d'administració de les empreses municipals Claus, Coressa i Igualssom previstos per demà dia 13 de març de 2019 a les 16 hores, 16:25 hores i 16:45 hores respectivament.
La seva celebració es posposa al dia 18 de març 2019 des de les 19 hores en endavant. Properament rebran la corresponent convocatòria

Us preguem, disculpeu les molèsties.

Laura Olivares Bastida
Secretària Consells d'Administració
Coressa i Igualssom

Bon dia a totes i a tots,

Per motius d'agenda es fa necessari modificar l'hora de celebració dels consells d'administració de les tres empreses municipals que hi ha previstos per al proper dia 13 de març, quedant de la següent manera:

16:00 hores Consell d'administració de CLAUS, SA
16:25 hores Consell d'administració de CORESSA
16:45 hores Consell d'administració d'IGUALSSOM

Tot i que en breu rebreu les corresponents convocatòries, us n'informem de manera que pugueu fer els ajustos corresponents a les vostres agendes.
Salutacions,

Mònica Martínez Calado
Secretària del Consell d'Administració de CLAUS, SA

Assistents

Javier López Herranz

Regidor delegat de neteja viària, manteniment de proximitat mobilitat i infraestructures, transports, aparcaments i enllumenat públic

Javier López Herranz

Lloc

Sala de Juntes de la 1a planta de l'Ajuntament