Marc Aguilá

Regidor de Projectes Europeus, Transparència i Joventut
5
Feb
12:30
Agenda de Marc Aguilá

Plenari Àmbit Drets Socials FMC- Sra.Georgina Oliva i Peña, secretària d'Infància, Adolescència i Joventut+ SGonzález+E.Argüelles+MAguilà


Plenari Àmbit Drets Socials FMC-5/02/2019-12.30h

FMC - Sonia Arnedo para: FMC - Sonia Arnedo 21/01/2019 09:54


cc: "Xavier Amor (President FMC)", "FMC- Secretari General", "Lluïsa Moret (Presidenta Àmbit Drets Socials) ", "José A. Montero Domínguez (Vicepresident 1r àmbit Drets Socials) (monterodj@montornes.cat)", "Mercè Esteve (Vicepresidenta 2ona àmbit Drets Socials) ", "earguelles@santboi.cat", "mtsambola@l-h.cat", "FMC- Mercè Canals", "FMC - Eva Monje Blanco", "FMC - Maribel Pleguezuelos Baeza", "FMC - Elisabet Redortra", "FMC - Ambits"
De: "FMC - Sonia Arnedo"

Para: "FMC - Sonia Arnedo"

cc: "Xavier Amor (President FMC)" , "FMC- Secretari General" , "Lluïsa Moret (Presidenta Àmbit Drets Socials) " , "José A. Montero Domínguez (Vicepresident 1r àmbit Drets Socials) (monterodj@montornes.cat)" , "Mercè Esteve (Vicepresidenta 2ona àmbit Drets Socials) " , "earguelles@santboi.cat" , "mtsambola@l-h.cat" , "FMC- Mercè Canals" , "FMC - Eva Monje Blanco" , "FMC - Maribel Pleguezuelos Baeza" , "FMC - Elisabet Redortra" , "FMC - Ambits"
ÀMBIT DRET SOCIALS
Federació de Municipis de Catalunya
Plenari
 
 
Benvolgudes, benvolguts,
 
Per indicació de la presidenta de l’Àmbit de Drets Socials de l’FMC i alcaldessa de Sant Boi de Llobregat, Sra. Lluïsa Moret, ens plau convidar-vos a la reunió amb la secretària d’Infància, Adolescència i Joventut de la Generalitat de Catalunya, Sra. Georgina Oliva, que tindrà lloc el dimarts 5 de febrer a les 12’30h a la sala Auditori de la seu de l’FMC (Via Laietana, 33, 6 planta de Barcelona).
 
A finals de novembre es va celebrar una reunió de la Permanent de l’àmbit de Drets Socials de l’FMC per tractar la problemàtica que està plantejant l’acollida dels menors estrangers no acompanyats (MENAS), així com de les mancances d’interlocució entre els municipis afectats i la Direcció General de l’Atenció a la Infància i l’Adolescència (document adjunt). En aquesta reunió es va acordar, entre d’altres punts, sol·licitar una reunió amb la DGAIA a la seu de l’FMC.
 
Així doncs, la trobada amb la Sra. Georgina Oliva és fruit dels punts que es va acordar traslladar a la DGAIA.
 
Podeu confirmar la vostra assistència responent aquest correu.
 
 
Salutacions,
 
 

Assistents

Marc Aguilá

Regidor de Projectes Europeus, Transparència i Joventut

Salut González Martín

Marc Aguilà Esteve

Estrella Argüelles Busto

Lluïsa Moret i Sabido

Lloc

Sala Auditori de la seu de l'FMC (Via Laietana,33, 6 planta de Barcelona)